Kundeomtaler

K U N D E O M T A L E R

Jeg har kjøpt flere smykker, sølvarmbånd og øredobber av Karianne over flere år, både til meg selv og i gave til andre. Jeg opplever at smykkene om mulig blir enda vakrere ettersom åra går, og de passer like godt til hverdags som til den fineste festkjole. Det første armbåndet jeg kjøpte, en kongelenke, er yndlingsarmbåndet mitt! De smykkene jeg har gitt bort i gave har også blitt mottatt med begeistring og flittig brukt.


I tillegg er selve handelsopplevelsen med Karianne veldig hyggelig!


Varme anbefalinger fra Annie

Er så glad i armbåndet som jeg kjøpte hos KarianneG! Hun hjalp meg også å finne ett gavesett som ville passe min sønn. Og det ble virkelig full klaff! Hun gir så god service og smykkene er virkelig av god kvalitet. Vi er begeistra, og det vil bli mer vikingsmykker hos oss.


Anbefales!

Mvh

Vibeke H. Gullesen

Bruker det hver dag

Jeg har kjøpt flere vakre smykker av Karianne. Både til meg selv og gaver - til stor begeistring for store og små. Nydelig håndverk og topp kvalitet!


Kan anbefales på det varmeste.


Hilsen Ellen Fossli

Jeg har kjøpt smykker til både meg selv og til gaver.

Både jeg og de jeg har gitt gaver til er veldig fornøyde. Karianne er veldig hyggelig å kjøpe smykker av. Servicen er topp og handelen er trygg.


Løp og kjøp!


Hilsen Hanne 

Jeg ble først introdusert for Karianne sine smykker da jeg fikk et smykkesett, og siden har jeg vært forelsket i de! Det tok ikke lange tiden før jeg kom over Instagram'en og hadde flere av julegavene til mine nærmeste i boks. Jeg kan ikke anbefale Karianne nok, både på eksepsjonelt kundeservice men også utmerket godt håndverk!


Tusen takk for en gave som alltid er med <3


Frank-Robin 

10.02.2021


I have liked this bracelet at first sight. It has the charm of the Viking history and the centuries.


KarianneG is a trouvaille for me, and it evokes the desire to learn more about that historic time.


With love to KarianneG and to Norway from

Natalia Alufyorova,

a native of Petrozavodsk,


Karelia, Russia.